čtvrtek 20. července 2017

Nikto nehral dobre, vzdychol Wenger. Čechův výkon hodnotiť nechcel

Sedemkrát udržal Petr Čech v prvých zápasoch sezóny Premier League čisté konto, žiadny iný brankár v Anglicku sa mu v tomto smere nemôže rovnať. Ligová premiéra v novom drese ale slovenskej reprezentačnej jednotke bet365 mobil nevyšla. Dva inkasované góly a trpká porážka znamenala biedny štart Arsenalu do sezóny, v ktorej sa má konečne seriózne uchádzať o titul.

"Neboli sme presvedčiví v obrane, ani v útoku. Súperi sme navyše darovali dva lacnej góly v ten najhorší možný čas, tesne pred prestávkou a po nej.Vytvorili sme si tým neprekonateľnú bet365 bonus prekážku, "hne val sa manažér Wenger, ktorý na lavičke Arsenalu načal už dvadsiatu sezónu.

Pritom West Ham, nedeľné premožiteľ Arsenalu, sa až v piatok vrátil z Rumunska, kde ho v predkole Európskej ligy vyradila tamojšej Astra Giurgu. Cez neúspech však videl domáci kouč účasť súpera v európskych pohároch ako výhodu: "Boli rozehranější.Nám sa darilo v príprave, ale súťažné zápasy majú úplne inú intenzitu, "bol si vedomý francúzsky manažér.

Výkony jednotlivých hráčov, vrátane chybujúceho Petra Čecha, hodnotiť krátko po zápase odmietol: "S Petrom som ešte nehovoril, nikto dnes nepodal presvedčivý individuálny výkon," pokračoval.

Hlavný nedostatok pri inkasovaných góloch videl Arsene Wenger v chabé organizácii a strate koncentrácie. "Pri štandardnej situácii boli naši obrancovia príliš vysoko, ponúkli sme súperovi veľa priestoru k nábehu," hľadal vysvetlenie manažér.

Petr Čech sa k stretnutiu vyjadril iba bet365 na twitteri: "Toto v scenári prvého zápasu nebolo - chyba a žiadne body.Zajtra je ale nový deň a my sa musíme pripraviť na ďalší zápas, "napísal.

bet365 stavky not4bbtext "id =" - v-šestnásť-hráč-premier-league "> V šestnástich hráčom Premier League

West Ham pricestoval na Emirates Stadium s perfektným herným plánom, ktorým úplne vymazal ofenzívne hviezdy domácich.


Súčasťou toho bol aj ešte len 16-ročný Reece Oxford, ktorý sa stal druhým najmladším futbalistom, ktorý kedy od začiatku nastúpil k zápasu Premier League.

"Bola to snová premiéra. Som hrdý na to, že som najmladším hráčom, ktorý hral ligu za West Ham, "pripomenul Oxford ďalší míľnik.Proti Arsenalu ho nový manažér West Hamu Slaven Bilič nasadil na pozícii defenzívneho stredopoliara, sám hráč po zápase ďakoval predovšetkým stoperům Reida s Ogbonna, ktorí mladičkému stredopoliarovi výrazne pomohli.

"Jeho vek je pre mňa len číslo na papieri. Hrá skvele, s veľkým prehľadom, "chválil vychádzajúcu hviezdu manažér, ktorý sa na štadión Emirates vrátil po necelom roku. Na začiatku minulej sezóny tu totiž Slaven Bilič viedol turecký Besiktas v play-off Ligy majstrov.

bet 365

Žádné komentáře:

Okomentovat