pátek 21. července 2017

Djokovičovi chýba krok k tenisové nesmrteľnosti. Zastaví ho Wawrinka?

Ešte než Roland Garros 2015 začalo, stihli jeho organizátori Stan Wawrinka naštvať.

Na oficiálnom webe turnaja sa totiž objavil článok, ktorý hľadal paralely medzi jeho úspechy na kurte a osobným životom.

stavky online < p> Čo je teraz pomerne naliehavú tému, pretože Wawrinka v apríli druhýkrát opustil svoju ženu Ilham.

Autora onoho článku to však od "sondy" do tenistova súkromia neodradilo. Naopak. Svoje pojednanie zavŕšil upozornením na skutočnosť, že Wawrinkův súper v 1. kole Marsel Ilhan sa priezviskom volá…no áno, podobne ako jeho manželka.

"Hra Ilhan. Výhoda Ilhan. Ak sa Wawrinka vyrovná s neustálymi narážky na jeho zložitý osobný život, môže dôjsť až do semifinál e…"stálo v ňom okrem iného.

Wawrinka zúril:" Ten článok je stavkovanie online úplná sr…Dúfam, že človek, ktorý je za kontrolu článkov zodpovedný, už pre ten web nepracuje. "

Článok následne zmizol. Jeho autora vyhodili.

A Wawrinka zrejme zdravo naštvali. Zvládol nielen výzvu Ilhan / Ilham. Preletel do štvrťfinále, v ktorom premohol slávnejšieho krajana Rogera Federera. V piatok v horúcom popoludní zdolal po takmer štvorhodinovej bitke domáceho miláčika Jo-Wilfrieda Tsongu. A v nedeľu sa v druhom grandslamovom finále v živote stretne s najlepším hráčom sveta Novakom Djokovičom.

Wawrinka na Djokoviča vie

Môže to byť skutočne náramná podívaná. Srbský superman pôsobí tento rok takmer nepremožiteľné, však od začiatku roka prehral len dvakrát.Lenže z Wawrinka má rešpe kt.

Aby nie: v posledných rokoch ho na grandslamoch potrápil ako málokto. Ich posledné štyri stretnutia na najprestížnejších turnajoch sa vždy pretiahla na päť setov. Wawrinka síce vyhral len raz, ale často bol blízko.

JE TO V HLAVE. Stan Wawrinka uveril, že môže porážať najlepší. Aj preto bude hrať v Paríži o titul.

"Mám Stana rád. Tvrdo pracuje. Dlho sme vedeli, že vie hrať skvelý tenis, ale neveril tomu, že dokáže vyhrávať grandslamy.To sa podľa mňa v posledných dvoch rokoch zmenilo, "tvrdí Djokovič.

Áno: jemu, Federerovi či Murrayovi, zdanlivo nepremožiteľným tenisovým" bohom ", vyrástol pred dvoma rokmi pod vedením kouča Magnusa Normana nový vyzývateľ.

Svoje povstania zarastený Švajčiar dovŕšil vlani, keď prvýkrát na Australian Open dobyl grandslamový titul.

Stane sa Švajčiar jedn ým z" mutantov "?

Od tej doby tak nežiaril. Pred rokom vypadol v Paríži hneď v 1. kole. Občas sa zdalo, že ho tenis toľko nebaví. Tento rok vyšli na povrch jeho problémy v osobnom živote.

Lenže zo svojho umenia nič nezabudol.

Často hovorí skromne, napríklad ako v piatok po výhre nad Tsongom. "Sníval som o tom, že si niekedy zahrám Roland Garros.Nie o tom, že ho vyhrám. Ľudia, ktorí ho vyhrali, pre mňa boli mutanti. "

Inokedy ale sebavedome vyhlási:" Keď hrám svoje maximum, môžem poraziť kohokoľvek. "

Nie je to plané chvastanie. Je to pravda.

Djokovič ale urobí všetko pre to, aby rozbehnutého Švajčiara skrotil. Len triumf z Roland Garros mu chýba v zbierke grandslamov. Iba jeho absencia mu prekáža na ceste k tenisové nesmrteľnosti.

MUŽ v centre diania.


Dotiahne najväčší favorit Roland Garros svoje ťaženie až k vytúženému titulu?

Šesťkrát ho pri parížskom ťahaní zastavil antukový fantóm Rafael Nadal. Toho už tento rok odpratal. Zostáva posledný krok.

Posledný súper.

Posledná bitka.

stavky

Žádné komentáře:

Okomentovat