čtvrtek 20. července 2017

Jablonec - Bohemians 2: 2, domáce doťahovali, bod zachránili v závere

Jablonec bol veľkým favoritom, ale po nevydarenom stredajšom pohárovom zápase s FC Kodaň dobre nezačal ani ligový duel s Bohemians.

Po šiestich minútach hostia predviedli krásnu akciu, na konci ktorej strieľal z ôsmich metrov uruguajský stredopoliar Acosta .

Domácim pomohla penalta, ktorú rozhodca Paták odpískal za teatrálny pád Wagnera. Krátko po polke chyboval stopér Beneš, ukrajinský útočník Akulin presne odcentroval a Čížek, dlhoročný jablonecký hráč, hlavou poslal hostí opäť vedenie. Urputnú defenzívou ho držali až do záveru, v 79. minúte sa lopta odrazil do kroku fašiangov, ktorý vyrovnal.

"My sme hosťom pomohli tým, že v prvom polčase tam bola nervozita a príliš sme sa ponáhľali s předfinální a finálnej prihrávkou.M yslím si, že druhý čas bol potom už v našej réžii.


Zase po chybe sme dostali na 1: 2, čo bola ďalšie komplikácie. Súper pozorne bránil, mal aj šťastie a uhájil remízu, "povedal jablonecký tréner Jaroslav Šilhavý.

Po porážke v stredajšom stretnutí s Kodaňou bet365 bonus bet365 mobil urobil hneď štyri zmeny v zostave a tiež kouč Bohemians Pivarník proti prohranému prvému ligovému kolu bet 365 sa Zlínom zamiešal so zložením tímu.

Premiéru v českej najvyššej súťaži si napríklad odbil Uruguayec Acosta a hneď po šiestich minútach bola gólová.

po vyrovnaní Jablonec mal viac z hry a hrozil predovšetkým Crnkič. Bosniansky záložník najprv pálil po rohu nad, potom ho vychytal Zlámal a pri ďalšej šancu urobil pred gólmanom kľučku naviac.Na druhú strane Akulinin hlavičkoval do Hrubého.

Akulinin vo 47. minúte využil chyby Beneša. Čížek gól vzhľadom k tomu, že pred sezónou opustil Jablonec, neoslavoval.

Beneš mohol hneď vzápätí chybu odčiniť, ale Zlámal jeho hlavičku vyrazil. Chvíľu na to doklepol Wágner z dorážky loptu do siete, avšak postranný rozhodca posúdil jeho postavenie ako ofsajdové. Jablonec dostával hosťami pod čoraz väčší tlak. Dvakrát hlavičkoval v dobrej pozícii Wágner, zakaždým však zamieril nad.

Vyrovnať sa Severočechům podarilo až v 79. minúte. Rossiho zrazená strela sa dostala k striedajúcemu fašiangy a bet365 stavky ten sám pred Zlámal nezaváhal.Otočiť skóre mohol za min útu ďalší čerstvý hráč domácich Doležal, ktorý technicky obstrelil Zlámala, ale trafil len brvno.

"Som rád, že sa nám podarilo to, čo som avizoval pred zápasom a že sme nenaplnili noviny tým, že budeme odchádzať s debaklom. Minulú sezónu sa nám proti Jablonci nedarilo, tak sme ho chceli potrápiť a pokiaľ možno získať body, "poznamenal hosťujúci kouč Roman Pivarník.

bet365

Žádné komentáře:

Okomentovat