pondělí 17. dubna 2017

Cheltenham Tote Placepot bet hity rekordné výplaty 91,000 £

To nie je nikdy ľahké nájsť víťaza v Cheltenhame, ale pre väčšinu dňa tu v piatok to bolo viac, než väčšina stávkari čo robiť, aby si koňa len aby rám.Myslím, že závodiskách a závodné organizácie by mali robiť viac o tom, sponzori non-stávkovanie boli chomping na bit, aby sa zapojili.

"Budeme oznámime na jar si Timico Triple Crown, ktorá dúfam, že bude mať za následok mnoho vzrušenia. Myslím, že je tu oveľa viac, čo môžeme urobiť pre rozvoj sponzorovanie. "

Radford nebude expandovať na Triple Crown myšlienke, keď Jockey Club závodiskách začala Chase Triple Crown jeho vlastné tohto roka, ktoré vyvrcholili v Gold Cup.On je presvedčený, hoc i, že ďalších sponzorov non-stávkovanie môžu vyplniť niektoré medzery, keby viac bookmakerov pokles z veľkých pretekárskych sponzoringu.

"Naša firma sa stará o miestach, multi-site a závodisko sa nelíši do krčmy alebo čerpacích staniciach alebo obchodníkov so stavebninami, "povedal Radford" Je to viac zarovnaný, než si ľudia myslia. Chceme zdvihnúť náš profil a rast nášho podnikania, a táto príležitosť je šitý na mieru pre nás.

"Racing potrebuje vyvinúť viac ľudí, ako sme my, ktorí majú prirodzené spriaznení s šport. Možno by sme mohli vidieť viac než stávok sponzori prídu využiť týchto príležitostí. Povedali mi, že Cheltenham týždeň tu [v marci] je druhým najtichší týždeň v roku v meste po Vianociach.Mnoho našich divákov sem a musíme s nimi hovoriť a spojiť sa s nimi. "

Radford je bežec Knock Dom bol druhým favoritom na handicap prenasledovanie, ale nemohol privolať výzvu A achen, ktorý urobil všetko pod jemnú jazdu Charlie Deutsch.Blaklion medzitým pripojil k neustále sa rozširujúcej skupinou koní citovaných okolo 25-1 pre Cheltenham Festival je RSA Chase s rozhodujúcim úspechom v prípade otvorenia nováčik, len s otáznikom nad podobe vyplývajúce z počiatku omylom by Minella Rocco , obľúbený, ktorý ho skutočne vytiahol zo závodu.

Blaklion bol drevorubač tri v podobnej súťaži na predchádzajúcu schôdzu tu pri pohľade veľmi pravdepodobný víťaz, a zatiaľ čo on bol trochu roztrasený cez otváracia ploty, on bol čoskoro na cestách a skákanie dobre Ryan Hatch a zrýchlil preč po poslednom vyhrať tým, že dva a pol dĺžky.

Blaklion je 25-1 šanca pre RSA Chase na trhu na čele s No More Heroes 5-1, bod pred Hurdle víťaz 2014 World ešte viac tých, ktorí budú robiť svoju druhú štarte po štarte cez ploty v Cheltenhame v sobotu.

Josies objednávky je nové 4-1 ante-post favo rita (od 8-1) pre cross country závod festivalu po tom, čo jeho druhé víťazstvo celom obvode za menej ako jeden mesiac, a tiež druhá pod jemnú jazdu Nina Carberry.Can Nina Carberry stala prvou ženou vyhrať Grand National?Čítajte viac

Josies objednávky môže byť sila v týchto pretekoch na mnoho ďalších rokov Coe, keď je len sedem a vyškolení Enda Bolger, nesporný majster odbore.

"Máme veľkí susedia, "povedal Bolger po tom, kedy požiadal o tajomstvo jeho úspechu. "Musíme prejsť všetky farmy a to nie je všetko o tryskom. Berieme ich na rôznych miestach, aby sa pokúsili udržať je sladká.

"Je to až k susedom, ktoré máme, džokej a majiteľ [JP McManus]. Majú k vybaveniu, musí byť uvoľnená a musí si to, ale majú Ninu na palube je masívny a navyše. "


Žádné komentáře:

Okomentovat