sobota 15. dubna 2017

Anthony Crolla nikdy nestratil nádej na výhru WBA svetový titul po zranení

Anthony Crolla trvá na tom, že sa nikdy nevzdal nádeje na zachytenie sveta WBA ľahký titul po piatom kole knockout Darleys Pérez v sobotu.

Menej ako 12 mesiacov ďalej udržanie fraktúru lebky a zlomená členok, zatiaľ čo sa snaží zmariť vlámaniu, Crolla tvrdil svetový titul na druhý pokus po tom, čo jeho prvý zápas s Pérez v júli bol sporne vládol draw.


Crolla ubezpečil sudcovia neboli potreba tentoraz, však, ako ohromujúce vľavo k telu zdvojnásobil svoj kolumbijskej súpera, ktorý bol počítaný von na Manchester Arena zažať jasavý scény

emotívny Crolla povedal Sky Sports News :. "Úprimne povedané, vždy som veril som, by sa dostať späť a som sľub, keď som bol v mojom nemocničnom lôžku, že by som sa vrátil väčší a silnejší, a verím, že to, čo som urobil.

"to sa nikdy nesmie prestať veriť, a ak ste nikdy vzdať a tvrdo pracovať, potom sa to oplatí.

"s mojimi zraneniami je zlomená lebka bola moja hlavná znepokojenie a ako sa cez to.Musel som vyladiť tréningu trochu, pretože som mal zlomený členok a tam bol mentálne vec, Bet365-Zobraziť viac ako dostať späť dovnútra a dostať udrel s malými rukavicami, ale myslím, že má môj tím okolo mňa naozaj pomohol.

"a ako v každom športe, môžete si byť tak fit, ako sa vám páči, ale ak nie ste pravdu psychicky sa nepočíta za veľa, takže som jednoducho musel, aby sa ubezpečil, že som psychicky veľmi silná a že to, čo som urobil . "

Crolla, často označované jako,příjemný chlapík boxu ', sa teraz obrátiť svoju pozornosť k ešte väčšej záchvat. - potenciálne v Manchestri United Old Trafford

celoživotné United fanúšik bol zaplavený blahoprajné tweetov z Red Devils hráči minulosti i súčasnosti v následku jeho napínavom víťazstvo nad Pérez a 29-ročný priznáva, že ešte musí štipka sám.

"znamená to, že svet pre nás a je to trochu šialené, že niekoľko hráčov nám tweetnul; Ashley Young, Wayne Rooney, Gary a Phil Neville, "dodal.

" Je to trochu šialený naozaj, že hráči Sledoval som týždeň čo týždeň po roky zobrali oddychový čas sledovať boj.

"Nemyslím si, že je to celkom ponoril, ale je to úžasný pocit.Je to splnený sen. Len sa pozerám dopredu, aby to všetko potápa a realizáciu úspech. "

Jeho kolega Brit Martin Murray opäť prišiel skrat vo svojej snahe vyhrať svetový titul po rozdele ní rozhodnutí straty WBO výborný -middleweight majster Arthur Abraham.

Kým St Helens bojovník, ktorý sa prepadol v jeho tri predchádzajúce middleweight titulu svetového plachty, dostal kývnutie 115-112 na jednej z kariet, ďalší dvaja sudcovia skóroval bojovať 115-112 a 116-111 v prospech Abrahámovho v Hannoveri.

Bet365-Kliknite tu

Žádné komentáře:

Okomentovat