pondělí 17. dubna 2017

Billy Joe Saunders prekabátiť Andy Lee vyhrá WBO titul middleweight

Respect naplnil vzduch v Manchestri v sobotu večer - príliš veľa pre veľa 7000 plus zákazníkov, pravdepodobne - ale Billy Joe Saunders, nový šampión a Andy Lee, odchádzajúci kráľ priniesol veľa česť svojmu športu a ich komunity v priebehu 12 napätých kôl o titul WBO middleweight.

Mnoho prišiel očakávajú slzný-up, trochu krvi ísť s umením a históriou, prvý svetový titul súboj dvaja cestujúci.Bojovníci, si dobre vedomí toho druhého silných, príliš opatrná na to, a až na dve zrazenia na zem v tretej, to bola súťaž, ktoré sa nikdy poriadne vzal off.Interview: Billy Joe Saunders lúk ako profesionálny boxer je záležitosťou hrdosti Čítajte viac

P re všetky ich spoločné korene a ľavák postoj predstavovali polárne protiklady v mnohých ohľadoch, v neposlednom rade v správaní.Mäkko-hovorený, ale určený víťaz, narodený v Bow a vyrastal v Limericku, priniesol pokoj hrozbu a hrozba dramatické úpravou; Saunders, vyzývateľ, všetka energia a nervózny agresie, prišiel za noc vzdelaného boxu.

Atmosféra bola neznesiteľne napäté napriek tomu podivne stlmený mimo povrazy, s neviazanú soundtrack vyplnenie medzier jednominútové medzi kolies, pretože princípy zmiernila opatrne do bojovej oblasti.

Po šiestich minútach prieskumu, explodovala, krátko. Saunders vkĺzla dovnútra postupujúcou pravú nohu a zachytil jeho muža flush s ľavým hákom-cross, nasleduje ďalšie, po dobu dvoch zrazenia na zem v rýchlom slede za sebou.sa tu Lee predtým -. o queer ulicu proti John Jackson a Matt Korobov, zakaždým vytiahol nádherný víťazný záblesk pre ohromujúce víťazstvo

< p> Malý poznámky došlo až do majstrovských kolesách, ktoré neboli úplne prosím patróny vnútri arény, ktorá bola závesom off na jednom konci, aj keď Lee mal pomaly prepracoval späť do súťaže.

Ich spoločná dilema ísť do 12. bolo držať alebo krútiť, dôverovať úsudku svojich vlastné rohy ako k miestu, kde stáli na body, alebo riskovať veľké, presvedčivé povrch.Táto voľba vážil viac ťažko na Leeho ramená, a jeho tréner, Adam Booth, naň naliehali: "Choď, choď teraz!" A urobil v kŕčoch, vyhral koleso, ale nie presvedčivo dosť vyhrať boj.

obaja zdvihli ruky na konci. Rozhodca si vybral len jednu ruku zdvihnúť, aj keď :. Intenzívne mladíka z Hatfield

Marcus McDonnell to videl ešte, 113-113, zatiaľ čo Bill Edwards (114-112) a Dave Parris (115-111 ) ho už Saunders.A to bolo tak akurát.

Pre niekoho, kto zavolal Miguel Cotto, Liam Smith prekvapivo tvrdú prácu poraziť protivníka, ktoré ho prvý záchvat 2015 bol štyri univerzál v malom sále v Lancashire.

Ale fair play na 16-boj nováčik Jimmy "Kilrain" Kelly of Wythenshawe, dal z jeho najlepších, kým to trvalo, a Smith bol vďačný a uľavilo, aby jeho WBO svetla middleweight titul.

Kelly, varovali skoro udrie nízko, robil jeho príčinu k ničomu vôbec s hlavou-zadok v šiestom ktorá ho stála dva body, a bitka únava sa začala šíriť cez jeho skrvavené funkcií.

Vyčerpaný po Smith útok v polovici kruhu, upadol späť do povrazov a na podlahe v siedmom, vstal bez počítania proti nemu, a potom bol zastavený vo svojom rohu.Bol hra pokračovať; Jeho roh myslel inak.

Smith, medzitým môže byť potrebné odložiť hovoriť o prevzatí Cotto na chvíľu.

Bol zasiahnutý príliš ľahko a príliš často, ale dokončil svoju prácu dobre dosť. Jeho tréner Joe Gallagher - hanebne ignoroval porotou aj pre miesto na dlhom zozname ako tréner ro ka na Osobnosti BBC Sports of the Year v nedeľu večer - sa nechal majster vedieť o svojich nedostatkoch

Žádné komentáře:

Okomentovat